KLIK

Een spetterend optreden van Theatergroep ‘sTOF!

Vrijdag 10 en zaterdag 11 maart 2023 verzorgden jongeren van ons Jongerenpastoraat de voorstelling KLIK in basisschool De Wegwijzer in Losser.
De groep speelde met maar liefst vijf nieuwe leden. De zaal zat helemaal vol!

Het ging over hoe jongeren met social media omgaan: van het delen van privé-foto’s op Snapchat tot (opdringerige) influencers van YouTube en Instagram en de gevaren van het openbaar delen op Facebook wanneer een feestje wordt aangekondigd.

We zien eerst een groepje kinderen dat druk in de weer is met hun mobieltje en zo een feestje wil organiseren. Moeder Suzan maakte zich zorgen over haar jonge dochter die foto’s deelt terwijl ze drinkt. Zij op haar beurt vergist zich flink als ze via Tinder een date heeft met een beroemde influencer van YouTube die toch vooral met zichzelf bezig is. En wat te doen wanneer bestellingen voor het feestje verkeerd worden geleverd en veel te duur blijken - en de Seventies Party iets te openbaar wordt aangekondigd en er opeens honderden feestgangers in de tuin staan! 

Gelukkig is er ook oom Ed die de jongelui vrolijk wakker schudt van hun mobieltje en uiteindelijk is er genoeg chips voor de feestgangers. En de influencer Charlie? Die wordt wel heel duidelijk de deur gewezen, want de wereld draait niet om haar. Eind goed al goed!

De situaties waren herkenbaar, de liedjes waren hilarisch en de spelers fantastisch!
Aan het eind werd iedereen voorgesteld aan het publiek en kreeg de groep een daverend applaus. Zij hebben beslist een Klik met ‘sTOF! Ga zo door!
Volg Theatergroep 'sTOF op hun eigen website: www.theatergroepstof.nl.

Speellijst:
Amber speelt moeder Suzan.
Hessel speelt oom Ed.
Demi speelt Charlie, de tinderdate van Suzan. 
Fenne speelt Lotte dochter van Suzan.
Lise speelt Bibi, dochter van Suzan.
Julian speelt Bart, vriendje van Bibi.
Merle speelt Nina. de vriendin van Lotte. 
Talita speelt Sanne, een arrogante luie vriendin van Lotte. 
Robin speelt Sam, een muziekmaker.
Jochem speelt Bas,  een vlogger met veel likes. 
Noa en Esmee,  nieuwe regisseuses in opleiding.
Michel, regisseur.
Bram en Hans technici.

 

Share our website